Commercieel medewerker

Koppel Advies - Amsterdam

Deze vacature wordt aangeboden door:

Koppel Advies

Medewerker Commercieel Secretariaat

Amsterdam     € 2.000 – € 3.250 (fulltimebasis)        20 – 40 uur  

Wat wil jij graag doen? Niet direct een vraag die je als sollicitant vaak krijgt. Toch stellen wij ‘m bij Koppel Advies wel altijd aan onze kandidaten. Wij denken namelijk dat je je werk pas echt goed kan doen als je op je plek zit. En we willen natuurlijk graag dat dát bij ons zo is. 

Wij geven bedrijfs- en organisatieadvies, fiscaal advies en doen de administratie en aangiftes van onze klanten. Met veel oplossingen zijn wij een van de eerste in Nederland. Of dat nu voor hen of onszelf is. Daarom passen de woorden vooruitstrevend, deskundig en innovatief bij ons. 

Thuiswerken of je eigen tijd indelen is bij ons prima. We hebben sowieso zes medewerkers die fulltime ‘thuiswerken’. Dat zijn onze collega’s in Belgrado die de boekhouding van klanten verwerken. Dat betekent dat we in Amsterdam vooral meedenken over de bedrijfsvoering van onze klanten. 

Jouw baan

Je wordt hét visitekaartje van Koppel Advies. Mensen zien en spreken jou al eerste. Ook heb je contact met (potentiële) klanten en benader je die actief. Je bent onze verbindende kracht op kantoor. We zijn niet graag zonder jou.

Jouw werkzaamheden zijn onder meer:

  • Kantoorplanning maken en opvolgen.
  • Klanten informeren en benaderen.
  • Budgetbeheer
  • Offertes opstellen en acquisitiegesprekken voeren.

De woorden gastvrij, commercieel en klantvriendelijk passen bij jou. Je ziet waar kansen liggen en pakt die ook. Je bent communicatief sterk en spreekt (en schrijft) ook goed Engels. We hebben namelijk internationale klanten én collega’s. In ons team zitten een aantal vaste ‘thuiswerkers’ uit Belgrado.

Wat bieden wij jou?

Koppel Advies is een vooruitstrevend, deskundig en innovatief kantoor. Voor onze klanten én medewerkers. We willen dat je bij ons op je plek zit. Alles is bespreekbaar en er is ook veel mogelijk.

Deel je graag zelf je uren in? Wil je ook regelmatig thuis aan de slag? Geen enkel probleem. Ook helpen we graag bij (door)groeien en ontwikkelen. En we houden van een gezellig uitje of borrel op z’n tijd. Voor wie meewil, uiteraard. Van overwerken houden we dan weer niet. Het draait allemaal om balans bij ons.

Even op een rijtje:

  • Een salaris tussen de € 2.000,- en € 3.250,- bruto per maand. Dit is op fulltimebasis en afhankelijk van je opleiding en ervaring.
  • 25 vakantiedagen (op basis van fulltime).
  • Een prestatiebonus.
  • Flexibiliteit en vrijheid.
  • Een pensioenregeling en reiskostenvergoeding.
  • Leuke borrels en kwartaaluitjes.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt mbo werk- en denkniveau. Voor deze functie hoef je nog niet veel werkervaring te hebben. We vinden jouw verkooptalent, flair en gevoel voor dienstverlening belangrijker. Wij zorgen (eventueel) wel voor de coaching en scholing. 

Je bent klantgericht en kunt goed plannen, samenwerken en communiceren. Je weet mensen te overtuigen en kunt je goed inleven in de klant. Een echte organisator en verbinder. Verder zoek je een baan voor 20 tot 40 uur.  

Zien we je snel bij ons op kantoor? 

Hoe solliciteer je?

Herken je jezelf als de persoon die wij zoeken? Mail dan je curriculum vitae en een duidelijke motivatie naar: rik@koppeladvies.nl

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Rik Zwerwer, via e-mail of telefoon: 020 – 344 59 00.