Secretaris FinTax

HvA Business campus - FinTax

Deze vacature worden aangeboden door:

FinTax – Studievereniging

secretaris

Jammer genoeg zullen wij binnenkort afscheid nemen van twee van onze bestuursleden. Het goede nieuws is wel, dat zij hierdoor dus twee vrije plekken creëren in ons bestuur. Vanaf september 2021 zijn wij, zoals de titel al verraad, opzoek naar een nieuwe secretaris. Wellicht is dat wel een functie die op jouw lijf geschreven staat!

Wat kun je verwachten?
Je gaat samen met je medebestuursleden ervoor zorgen dat elke student alles uit zijn of haar studietijd kan halen, zelfs tijdens deze pandemie. Welke functie je ook ambieert, samen met je mede-bestuursleden werk je als een hecht team gedurende een druk maar fantastisch jaar aan verschillende evenementen en projecten. Tijdens je bestuursjaar zal jij jezelf ontwikkelen, je netwerk verbreden en veel gezelligheid beleven. Word jij nou helemaal enthousiast hiervan? Lees dan zeker verder!

Hoe ziet de samenstelling van de vereniging eruit?
FinTax bestaat momenteel uit 5 bestuursleden, vanaf september is dat Adal als voorzitter, Rik als vicevoorzitter en Berend als penningmeester. Voor de functie van secretaris en algemeen bestuurslid zijn wij op zoek naar versterking! Het bestuur zal uiteindelijk uit 5 mensen bestaan die vanaf volgend jaar weer toffe evenementen gaan organiseren voor de bijna 250 leden die wij momenteel tellen. Lijkt een van deze functies je wat lees dan snel verder voor de uitgebreide omschrijving!

Wat verwachten wij van jou?
Naast je functie taken als scribæ, zul jij je ook bezighouden met algemene bestuurstaken. Het is ook van groot belang dat je als bestuurslid aanwezig bent tijdens de commissie- en bestuursvergaderingen. Samen draag je met de rest van het bestuur zorg voor het opstellen, uitvoeren en naleven van het verenigingsbeleid en de statuten. Ook is elk bestuurslid voorzitter van ten minste één commissie. Bovendien ben je medeverantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden; want zonder leden geen vereniging! And last but not least; de gemiddelde tijdinvestering per bestuurslid ligt op gemiddeld 16 uur per week (dit is uiteraard periode afhankelijk). 

Wat zullen o.a. jouw taken worden als secretaris?
* Vergaderingen inplannen met bijbehorende agenda + notuleren.
* De inbox en het archief (Google Drive) bijhouden.
* Ledenadministratie.
* Contracten voor sponsoren opstellen.
* Deadlines bijhouden.
* Register Kamer van Koophandel bijhouden.
* Samen met overige bestuursleden zorgdragen voor het opstellen en uitvoeren van het verenigingsbeleid. 

Waar zijn wij naar opzoek?
Voorop staat dat je graag die extra stap zet en je sterk verbonden voelt met de vereniging. Als je bij de volgende woorden: toffe plannen bedenken, organiseren, samenwerken, enthousiasme en ‘out of the box’ kunnen denken allemaal vinkjes kunt plaatsen, zijn wij op zoek naar jou! 😉 

Welke eigenschappen zien we graag in ons volgende bestuurslid?

  • Een teamplayer, sociaal en ondernemend;
  • Beschikt over goede administratieve kennis en vaardigheden;
  • Sterk analytisch inzicht;
  • Open en eerlijk in zijn/haar communicatie;
  • In staat om op strategisch niveau mee te denken en praten over het beleid van de vereniging.
 

Oke, allemaal leuk en aardig dit. Maar wat hebben wij jou nou eigenlijk te bieden?

  • Een gezellige samenwerking met een informeel maar ambitieus bestuur;
  • Mogelijkheid tot netwerkuitbreiding en verdere ontwikkeling;
  • Mooie verrijking van je cv;
  • Bestuursbeurs van €250 per maand;
  • Onkostenvergoeding (in de vorm van geld of/en in bier).
 

If you’re still reading this, then what are you waiting for and just apply!
Dit doe je door een motivatiebrief en je CV in te sturen naar info@sv-fintax.nl.

Uiteraard kun je voor vragen ook gerust contact ons opnemen op bovenstaand e-mail adres of een bericht sturen via onze socials.