Loyens & Loeff

onze sponsoren

Contactgegevens:

Loyens & Loeff N.V.
Parnassusweg 300
1081 LC AMSTERDAM

Over Welten

Studeer jij Finance, Tax & Advice, Nederlands recht, notarieel recht, fiscaal recht en/of fiscale economie? Wil jij met mensen werken die ambitieus, gedreven en gefocust zijn; zowel op werk als daarbuiten? En ben jij op zoek naar een baan waar je volledig jezelf kan zijn? Maak dan nu kennis met Loyens & Loeff! Bij Loyens & Loeff hoef je je persoonlijkheid niet uit te schakelen zodra je ’s ochtends je computer aanzet. Wij zijn niet op zoek naar zomaar studenten en starters.
Wij willen jou en jouw talent, precies zoals je bent. It’s all about personality!

Kennismaken met Loyens & Loeff

Loyens & Loeff is altijd op zoek naar nieuw talent in Finance, Tax & Advice, Nederlands recht, notarieel recht, fiscaal recht en/of de fiscale economie. Daarom bieden wij verschillende mogelijkheden aan om met ons kennis te maken: van stages, werkstudentschappen, business courses en andere evenementen voor studenten, tot een heuse Introduction Academy voor starters.

Over Loyens & Loeff

Loyens & Loeff is een onafhankelijke dienstverlener, gespecialiseerd in juridisch en fiscaal advies aan ondernemingen, financiële instellingen en overheden. De intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen maakt ons uniek. We adviseren naar het Benelux en Zwitsers recht en zijn vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten.

Contact

Wil je nader kennismaken of solliciteren? Neem dan een kijkje op loyensloeffcareers.com of neem contact op met één van onze recruiters:

Banner Fintax

Elisabeth Visser

+31 20 578 57 85
elisabeth.visser@loyensloeff.com