Frits

Onze sponsoren

Contactgegevens:

Frits
H.J.E. Wenckebachweg 210
1096 AS Amsterdam
Nederland

Over Frits

Frits is een FinTech scale-up in Amsterdam. Wij zijn begonnen om de hypotheekwereld doorzichtiger te maken en een beetje leuker. Want waarom moet zo’n belangrijk onderwerp als je hypotheek zo vaag zijn? Dat kan anders.

Ons team bestaat uit meer dan 80 Fritsers die dagelijks Ikbenfrits beter, slimmer, klantvriendelijker, bekender en leuker maken. Dat doen we samen. We dagen elkaar uit en staan voor elkaar klaar. Zodat we allemaal ons best mogelijke werk kunnen leveren. 

Groeipad

Wij vinden het belangrijk dat er voor jou als FSM-student een duidelijk groeipad ligt. Dit geldt voor junior adviseurs die net aan boord komen, maar ook voor Fritsers die al een tijd bij Frits werken. Samen met een team coach maak je helder wat je wilt leren en wat je doelen zijn, hier bieden we ook trainingen voor om dit te bereiken. Zo haal je het meeste uit je tijd bij ons en kun je snel doorgroeien naar waar je wilt zijn.

Frits Family

Omdat werk nou eenmaal een groot deel van je tijd in beslag neemt, kan dat maar beter zo goed mogelijk geregeld zijn. Van apparatuur om je werk goed uit te voeren tot tafelvoetbal en tennistafels. Daarnaast ben je vrij om je werk flexibel in te vullen. Ook zijn er (natuurlijk) vrijmibo’s en organiseren we soms een bbq. Als kers op de taart is er ook een jaarlijkse workation naar een zonnige bestemming. Zo leer je je Frits Family pas echt goed kennen.

Vacatures

Ben je nieuwsgierig geworden of Frits bij je past? Kijk dan op onze jobs pagina welke vacatures er openstaan. Als je iets gevonden hebt dat bij je past, willen we je graag beter leren kennen. We hebben lekkere koffie!

Diane Klein

Recruiter
020 235 85 30

Lees ook onze blogs!

Hoe Timo van bijbaan naar hypotheekadviseur is gegaan

Dit is Timo. Timo is 23 jaar en heeft zijn studie Financial Services Management bijna afgerond. Een kleine drie jaar geleden begon hij met een bijbaantje bij Ikbenfrits. Nu, twee stages later, is hij hypotheekadviseur in opleiding. Vandaag vertelt hij over z’n weg daar naartoe en z’n dromen voor de toekomst.

Bertrick vertelt over zijn eerste stappen in 't hypotheekadvies

Bertrick werkt pas anderhalve maand bij Ikbenfrits en is helemaal nieuw in ‘t hypotheekadvies. Toch wist hij vrij zeker dat een combinatie van finance en klantcontact goed bij hem zou passen. Vandaag vertelt hij over z’n eerste weken en hoe hij Ikbenfrits gevonden heeft.