Commissielid FinTax

Hva Business campus - FinTax

Deze vacature word aangeboden door:

FinTax – Studievereniging

Voor het studiejaar 2021/2022 is studievereniging FinTax op zoek naar nieuwe commissieleden. Je gaat er samen met je mede-commissieleden en het bestuur voor zorgen dat elke student alles uit zijn of haar studietijd kan halen. Als commissielid help je bijvoorbeeld bij het organiseren van de borrels, bij het organiseren van studiegerelateerde activiteiten en het promoten van de events die wij organiseren. Je zal jezelf ontwikkelen, je netwerk verbreden en veel gezelligheid beleven. Daarnaast maak je kans op een bestuursfunctie! Ben je een enthousiast en gemotiveerd persoon? Dan zoeken zoeken wij jou!

Verenigingsstructuur:
FinTax bestaat momenteel uit 5 bestuursleden, vanaf september is dat Adal als voorzitter, Rik als vicevoorzitter en Berend als penningmeester. Voor de functie van secretaris en algemeen bestuurslid zijn wij op zoek naar versterking! Het bestuur zal uiteindelijk uit 5 mensen bestaan die vanaf volgend jaar weer toffe evenementen gaan organiseren voor de bijna 250 leden die wij momenteel tellen. Lijkt een van deze functies je wat lees dan snel verder voor de uitgebreide omschrijving!

Studiecommissie

Bij een studievereniging mag een studiecommissie natuurlijk niet ontbreken. Deze commissie organiseert studiegerelateerde activiteiten zoals bijlessen, tentamentrainingen, informatiebijeenkomsten en workshops.

Activiteitencommissie

Misschien wel de leukste commissie: de activiteitencommissie. Deze commissie organiseert onder andere borrels, de wettenbundeluitreiking, sporttoernooien en het kerstdiner. Daarnaast zijn er events zoals de kroegentocht, de skitrip en het eindfeest die met meerdere studieverenigingen worden georganiseerd en hier helpt de activiteitencommissie ook bij.

Promotiecommissie

Zonder promotie weten jullie niet welke evenementen er zijn. Daarom bestaat de promotiecommissie! Berichten posten op Instagram, Facebook en LinkedIn, mailtjes sturen en deze app up to date houden. Dat is onder andere het werk van de promotiecommissie.

Acquisitiecommissie

FinTax is de brug tussen de hogeschool en het bedrijfsleven. De studiecommissie houdt zich bezig met de school en de acquisitiecommissie met het bedrijfsleven. De commissie onderhoud het contact met bestaande sponsors maar benadert ook potentiële nieuwe sponsors.

Interesse om je aan te melden? 

Stuur ons dan een mailtje met je motivatie waarom je graag commissielid wil zijn naar ons e-mailadres: info@sv-fintax.nl. Heb je vragen? Stuur ons dan gerust een bericht of email.