Algemeen bestuurslid FinTax

HvA Business campus - FinTax

Deze vacatures worden aangeboden door:

FinTax – Studievereniging

Algemeen bestuurslid

Voor het studiejaar 2021/2022 zijn wij opzoek naar nieuwe bestuursleden voor de secretaris en algemeen bestuurslid. Je gaat er samen met je medebestuursleden voor zorgen dat elke student alles uit zijn of haar studietijd kan halen. Welke functie je ook ambieert, samen met je mede-bestuursleden werk je als team gedurende een druk en fantastisch jaar aan een breed scala van evenementen en projecten. Tijdens je bestuursjaar zal jij jezelf ontwikkelen, je netwerk verbreden en veel gezelligheid beleven. Ben je een enthousiast en gemotiveerd persoon? Dan zoeken zoeken we jou!

Verenigingsstructuur:

FinTax bestaat momenteel uit 5 bestuursleden, vanaf september is dat Adal als voorzitter, Rik als vicevoorzitter en Berend als penningmeester. Voor de functie van secretaris en algemeen bestuurslid zijn wij op zoek naar versterking! Het bestuur zal uiteindelijk uit 5 mensen bestaan die vanaf volgend jaar weer toffe evenementen gaan organiseren voor de bijna 250 leden die wij momenteel tellen. Lijkt een van deze functies je wat lees dan snel verder voor de uitgebreide omschrijving!

Taakomschrijving algemeen bestuurslid

Als bestuurslid zal jij je bezighouden met zowel functie gerelateerde taken als algemene bestuurstaken. Elk bestuurslid is aanwezig tijdens de commissievergaderingen, bestuursvergaderingen. Verder draag je, samen met overige bestuursleden, zorg voor het opstellen en uitvoeren van het verenigingsbeleid en het naleven van de statuten. Elk bestuurslid is voorzitter tenminste één commissie. Je bent bovendien mede verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden. De tijdsinvestering per bestuurslid is, afhankelijk van de periode van het jaar, gemiddeld 16 uur per week.

Functie gerelateerde taken algemeen bestuurslid:

Als algemeen bestuurslid ben je ondersteunend aan het bestuur en heb je ruimte om eigen invulling te geven, dit wordt dan ook van je verwacht.

 • Eindverantwoordelijk voor evenementen met andere studieverenigingen;
 • Het assisteren en vervangen, indien nodig, van een ander bestuurslid en zijn taken;
 • Verantwoordelijk voor de marketing;
 • Organisatie evenementen met andere studieverenigingen.
 

Wij zoeken:

Voorop staat dat je je sterk verbonden voelt met de vereniging en graag die extra stap zet. Het lijkt je leuk om samen met je bestuursgenoten plannen te maken, deze uit te voeren in samenwerking met de commissieleden en de voortgang te bewaken. Je bent enthousiast, kunt ‘out of the box’ denken maar ook aan goede gewoontes vasthouden.

Competenties:

 • Een teamplayer, sociaal en ondernemend;
 • Beschikt over goede administratieve kennis en vaardigheden;
 • Open en eerlijk in zijn/haar communicatie;
 • In staat om op strategisch niveau mee te denken en praten over het beleid van de vereniging.
 

Wij bieden onder andere:

 • Een gezellige samenwerking met een informeel maar ambitieus bestuur;
 • Mogelijkheid tot netwerkuitbreiding en verdere ontwikkeling;
 • Mooie verrijking van je cv;
 • Bestuursbeurs van €250 per maand;
 • Onkostenvergoeding (in de vorm van geld of/en in bier).
 

Lijkt een bestuursjaar je leuk?

Solliciteer door een motivatiebrief te sturen naar info@sv-fintax.nl 

Heb je vragen? Stuur ons dan gerust een bericht of email.