Home » Angeliek Broekman AE

Angeliek Broekman AE

Angeliek Broekman

Secretaris

Aangezien foto’s niet alles vertellen, wil ik mezelf graag aan je voorstellen. Mijn naam is Angeliek (ja, ze hebben dit goed geschreven), derde jaars belastingrecht student én de nieuwe aanwinst van FinTax. Als secretaris zit ik voor mijn gevoel op de juiste plek, en kan ik mijzelf vol overgave op de SV storten.
Uiteraard heb ik naast school ook nog een leven; welke ik graag invul met dansen, (heel veel) eten, vrienden en mijn bijbaan. Vanaf de eerste schooldag in jaar 1 ben ik actief bij de SV betrokken geweest. Vorig schooljaar 2019/2020 ben ik gestart in de commissie en vanuit daar doorgestroomd, na een aantal sollicitatiegesprekken, tot bestuurslid. Voor degene die zich afvroegen of dit dus mogelijk is; yes it is!
Voor vragen kun je altijd even contact opnemen, of mij in de gangen aanspreken (gaarne niet als je mij ziet rennen wanneer ik te laat ben voor mijn college haha.) Hopelijk krijgen wij er dit jaar weer een stroom aan leuke nieuwe leden bij, en voelen zij zich ook direct op hun plek bij ons. Tot snel!